joi, 11 iunie 2009

I guess I'll save the best for last

   Se fac alegeri electorale pentru un nou primar in oraselul.info pentru ca actualul primar si secretarul lui nu se mai ocupa de acest oras dupa asteptarile cetatenilor !!! Cum adica vreti sa ne inchideti in 15 iunie ?Si noi avem un cuvant de spus , nu vrem sa ne mutam.Pentru a evita o revolutie am elaborat aceste alegeri electorale.
Candidati sunt rugati sa lase un comment cu formularul de inscriere la alegeri. Aceasta actiune are un scop educational.Am ales Oraselul pentru ca mi se pare un simbol pentru colectivul 12B,cel mai bine clasat blog din clasa , si chiar din scoala .Dealungul acestor 4 ani am avut ocazia de a dobandi access asupra mai multor conturi de blog , yahoo accounts hi5 si multe altele pe care nu le fac publice.Te crezi in siguranta ? Aceasta este singura metoda pe care o folosesc si pot sa spun ca ma pricep destul de bine la aceasta , se numeste ingineria sociala .


2 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

http://www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

marul spunea...

???????????